Tamara Obrovac časti KSET s Transhistria Ensembleom, a Ivana Pipal animacijama

tamara-obrovacTamara Obrovac odlučila je u zadnji tren počastiti KSET za njegov 40. rođendan, pa će tako u četvrtak, 31. ožujka na pozornicu kročiti u društvu Transhistria Ensemblea.

Osmočlanu družbu čine pjevačica i autorica Tamara Obrovac, gitarist Uroš Rakovec, basist Žiga Golob, klavijaturist Joe Kaplowitz, bubnjar Krunoslav Levačić, trombonist Luka Žužić, trubač Branko Sterpin i alt saksofonist Mihael Gyorek.

Nastup u struju uključenog sasatava upotpunit će i projekcije animacija zagrebačke vizualne umjetnice risačkih i drugih izražajnih sklonosti Ivane Pipal.

Ulaznice se pretprodaju na blagajni KSET-a po cijeni od 60 kn, dok na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 80 kn. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelena iskaznica može se podići na ulazu (5 kn) ili tijekom dana na šanku KSET-a (0 kn). 

Vrijeme početka nastupa je, po klupskim običajima domaje nam, prilično neizvjesno. Jedina javno dostupna službena informacija ona je o famoznom „otvaranju vrata“ koje se zbiva u 20 h. Otad pa nadalje, raspored je u rukama velikog Manitua. Aleluja!