Tarja Turunen i Jyrki69 (The 69 Eyes) zajedno za UNICEF

jyrki69tarjaturunen

Osim što su na nedavno održanom koncertu „Idoli vraćaju“ nekadašnja pjevačica Nightwisha i danas uspješna solo glazbenica Tarja Turunen i pjevač svjetski popularnih finskih goth’n’rollera The 69 Eyes Jyrki69 oduševili u duetu otpjevanom pjesmom „Underneath“ sa aktualnog Tarjinog albuma „What Lies Beneath“ snimili su je i u studiju te ustupili na download u potpunosti se odrekavši prihoda od istog kao vid donacije UNICEF-u.

Ovaj nevjerojatni duet koji je oduševio Finsku za 1 EUR (cijena uključuje i PDV) možete downloadati na: http://www.equaldreams.com/unicef i tako pomoći djeci u siromašnim zemljama diljem svijeta.

Podsjetimo, Jyrki69 UNICEF-ov je ambasador dobre volje od 2005. godine i vrlo aktivno uključen u rad ovog UN-ovom međunarodnog fonda za djecu.
The 69 Eyes nedavno su završili vrlo uspješnu turneju koju su u nekoliko europskih zemalja odsvirali sa Šveđanima Crashdiet i Hardcore Superstar.
Tarja Turunen prije nekoliko je dana pjesmu „Underneath“ objavila kao novi single sa svog aktualnog albuma „What Lies Beneath“.