TBF nastupa na 3. PickUp Music Festival

TBF-pressU sklopu Foto dana mladih nakon godinu dana u Karlovac se ponovo vraća PickUp Music Festival te donosi novi zanimljivi program za sve ljubitelje glazbe. Festival se sastoji od dvije različite večeri; prva Plugged večer 24. kolovoza te druga Unplugged večer 25. kolovoza.

Prve večeri festivala uz druge bendove u Karlovac nakon punih 8 godina stiže poznati splitski bend The Big Fleet – TBF. Program će se održati u posebnom ambijentu atrija Starog grada Dubovca pa je posjetiteljima odlična atmosfera zagarantirana, a jedinstvena akustika atrija i atmosfera koncerta u kaštelu zasigurno će osigurati poseban i jedinstven doživljaj. Zbog ograničenog prostora broj ulaznica je ograničen, a pretprodaja je moguća u poslovnici turističke agencije KAtravel u Karlovcu po cijeni od 55kn.

TBF je jedan od najpopularnijih hrvatskih hip hop bend današnjice. Osim što su višestruki dobitnici Porina, Crnog Mačka i Zlatne Koogle, istaknuli su se po svojim britkim pjesmama i zaraznim ritmom zbog čega pune dvorane i trgove u Hrvatskoj i izvan nje. Posljednji studijski album objavili su u 2015. godini, pod nazivom “Danas, sutra”.

Pumf_cover-2

Za sve bendove iz Hrvatske i regije koji žele nastupiti na Festivalu pred mnogobrojnom publikom, još uvijek su otvorene prijave za treće izdanje popularnog PickUp Music Festivala sve do nedjelje 17. srpnja 2016. godine. Za više informacija posjetite službene stranice.

PickUp Music Festival glazbeni je festival koji se već dvije godine organizira u Karlovcu, a od ove godine u sklopu popratnih programa Foto dana mladih. Uz glazbeni program Foto dani mladih okupljaju i mlade fotografe, slikare i filmaše. U popratnom programu su izložbe koncertnih fotografija, a za vrijeme Festivala mladi sudionici će fotografirati i snimati. Na taj način ovaj glazbeni festival spaja mlade i ambiciozne umjetnike s raznih polja umjetnosti i ujedinjuje ih kroz glazbu. Vrhunskih bendova i nastupa zasigurno neće nedostajati, kao niti užarene atmosfere njihovih obožavatelja i prijatelja, a fotografi i snimatelji niti jedan detalj neće ostaviti nezabilježenim.