TBF objavili šesti studijski album – ”Danas sutra”

Četiri su godine prošle otkako je ‘Pistaccio Metallic’ osvojio publiku i kritiku, te potvrdio poziciju TBF-a na samom vrhu domaće glazbene scene. TBF su, u međuvremenu, marljivo radili i u svom vlastitom studiju ”Bozon’’i snimali novi materijal koji ste ovaj tjedan mogli ekskluzivno slušati preko Deezera, a od 19. lipnja, njihov šesti studijski album ”Danas sutra” možete pronaći u glazbenim dućanima diljem Hrvatske.

TBF je album planirao objaviti i ranije, ali nisu željeli izaći sa novim pjesmama sve dok nisu bili zadovoljni sa onim što su snimili. Rezultat je sada pred nama, 11 novih pjesama, koje, iako živimo ponovo u vremenu singlova, kao cjelina, u klasičnom formatu albuma, dobivaju svoj puni smisao, jer TBF je, usprkos respektabilnom nizu hit singlova, bio i ostao ipak i ‘bend od albuma’.

Album ”Danas sutra’,’ je nazvan po pjesmi koja ga otvara, za koju bend kaže da im je možda i najdraža na albumu i koja donosi jedan, za TBF možda malo netipičan žešći zvuk.

‘’ Super je osjećaj kad se upustiš u takav izazov ili eksperiment i kad to na kraju ima glavu i rep. To je nešto što te ispunjava. Mi nismo bend koji bi moga jahat samo na jednom žanru, to bi nam dosadilo. TBF ima u svom muzičkom radu jednu šarolikost i teatralnost koja nas intrigira. Želimo ostat muzički dovoljno neuki da bi se mogli igrati i istraživati.’, pojašnjava Saša.

”Danas sutra” miksan je u studiju RSL production u slovenskom Novom Mestu. Mix i mastering radio je Tomaž Maras, a produkciju potpisuje cijeli TBF. Na TBF-ovski način, pomaknuto likovno oblikovanje od fotografija Rine Efendića napravio je Luka Duplančić.