TBF – “Tremor”

TBF nikad nije bio bend koji prati trendove. To je bend koji stvara trendove.

Prije nekoliko mjeseci na svojoj službenoj Facebook stranici pozvali su sve svoje fanove da sudjeluju u izradi videospota za njihov aktualni singl “Tremor“. Cilj je bio skupiti što više luđih snimaka kućnih ljubimaca, a sudeći prema finalnom videospotu koji je nadasve simpatičan, cilj je ostvaren u potpunosti!

U ova turbulentna vremena najvažnije je biti zdrav i bogat, a kako svi znamo, zdravlje proizlazi iz smijanja, a najveće bogatstvo leži u bezuvjetnoj ljubavi koju nam pružaju naši najmanji i najnedužniji.” – javili su iz benda, a upravo su tako najmanji i najnedužniji postali glavni junaci novog TBF-ovog spota.

U spotu se apsolutno u svakom izdanju pojavljuju psi, mačke, papige, kornjače,hrčci i kameleoni, ali i neki neobičniji ljubimci poput sove, tvora i vjeverice! “Tremor” je treći singl s posljednjeg albuma “Danas sutra” koji je krajem godine zasjeo na sve važnije godišnje top liste najboljih albuma u 2015. godini. Na njemu je TBF poprilično eksperimentirao i radio iskorake u neka nova područja pa tako i “Tremor” sadrži country elemente.