Terminator infiltrira Retro caffe & night bar

Svoj inicijalni glazbeni nastup u Retro caffe & night baru 17. siječnja najavilo je novo ime domaće scene – Terminator.

Neke ljude povezuje ljubav prema automobilima, neke prema trčanju, neke prema tračanju, dok opet neke ljude privlači ljubav prema glazbi i filmovima. Ovdje je točnije riječ o potonjem, filmovima. I to ne bilo kakvim filmovima, već o majci svih filmova, skoro pa žanru za sebe, o načinu života. Filmu koji je obilježio mnoga djetinjstva, razbuktao maštu i zdrobio srca u nježni hyperčelični stisak. Naravno, riječ je o Terminator sagi. Nema tog djeteta koji nije poželio biti John Connor i imati svog T-800 na raspolaganju. Je*o pokemone, tamagochije i whatnot. Svog i samo svog turbo cool robota sa ugrađenim super naprednim računalom sa najpodrobnijom mapom i bazom ljudske anatomije i fiziologije za razvijanje što učinkovitijih načina eliminacije ljudi, a sluša samo vas….ok, vidite, tako to kreće.

Upravo ta zaluđenost za Terminatorom je stvorila zagrebački bend…Terminator! Spajanjem elemenata dva zagrebačka benda, dijelom Flyera i dijelom ex Mangore, oživljen je ovaj smrtonosni stroj.

Evo i riječ, dvije od samoga Terminatora;

„Pjevačica je prehlađena, bubnjaru je otpao nokat i boli ga rame, basist ima neurološki problem u lijevom kažiprstu, a gitarist ima operiranu kralježnicu. Mi smo još jedan bend u moru bendova koji će rušiti cijenu i pogoršati rentabilnost autorskog rada. Ulaz je slobodan, ali ne besplatan –  koštati će nas zdravlja.

Velika je vjerojatnost da vas ne zanima što sviramo, kako se zovemo i čime se bavimo. U potpunosti vas razumijemo, ne bi ni nas. Doći će nam frendovi, a budući da je prostor mali, nadamo se da će biti krcato. Kao i svi bendovi koji vole svoje slobodno vrijeme posvetiti sviranju, veselimo se i nabrijavamo se na je**nje majke kad zasviramo.

Ovime završavamo svoje prvo obraćanje javnosti te se zahvaljujemo portalu Mixer.hr koji je odlučio objaviti vijest o našem nastupu, a isto tako i novinaru koji je posvetio svoje vrijeme da iznad ovog proglasa zapravo napiše neke suvisle informacije o nama, kako ne bi ispalo da smo neozbiljni.

Vaš Terminator.