TEŠKA INDUSTRIJA 7.5. stiže u Osijek!

Teska-industrija-spot-1

Slavonski fanovi Teške industrije napokon će doći na svoje u petak 7. svibnja kada će u Old Bridge Pubu, s početkom u 22 sata Teška industrija održati koncert i predstaviti svoj novi singl – rockersku obradu hita „U meni jesen je“ Halida Bešlića s kojom najavljuju svoj predstojeći album „Bili smo raja“!

Repertoar će te večeri neminovno oduševiti svu publiku jer će Teška industrija uz svoje stare stvari, te hitove poput „Hej“, „Dolje južno“, „Život je maskenbal“ i drugih pjesama koje su punile radijski eter u posljednjih godinu dana premijerno zasvirati i rock obrade hitova iz zlatnog doba sarajevske pop rock škole. Tako će se na repertoaru naći i Plavi orkestar, Zdravko Čolić, Crvena Jabuka, Indexi, Kemal Monteno – ali sve u novom, rockerskom ruhu!

Valja naglasiti da će se ove sve kultne pjesme u izvedbama Teške industrije naći na predstojećem albumu „Bili smo raja“ koji je zapravo hommage sarajevskoj pop rock školi i glazbi toga vremena.

Bend Teška Industrija, kao značajan segment sarajevske pop rock škole osnovana je 1974. godine pod palicom kompozitora i klavijaturiste Gabora Lengyela uz nezamjenjivog gitaristu i aranžera Vedada Hadžiavdića i Ivicu Propadala na basu. Prije pet godina je dvojac Hadžiavdić – Propadalo ponovno pokrenuo Tešku industriju s novom, sjajnom vokalisticom Leom Mijatović s kojom nakon proteklog „Nazovi album pravim imenom“, pripremaju novi album „Bili smo raja“ na kojem će se naći 12 pažljivo odabranih pjesama, koje će najbolje ocrtati to vrijeme i kultnu sarajevsku pop rock školu.

Okosnicu tima koji radi na albumu „Bili smo raja” čine: Vedad Hadžiavdić, gitarist Teške industrije, frontman benda Teška industrija Ivica Propadalo, vokalistica Lea Mijatović i aranžer i producent Igor Ivanović.

Ne propustite koncert Teške industrije u Old Bridge Pubu u Osijeku, u subotu, 7.5. s početkom u 22 sata! Ulaznice za koncert mogu se po cijeni od 30 kn u pretprodaji kupiti od ponedjeljka, 2.5. u Old Bridge Pubu!