THE ANSWER! – Nikad (feat. Vanda Winter)

THE ANSWER! ima novi singl na kojemu gostuje glumica i pjevačica Vanda Winter, a snimljen je i spot pod redateljskom palicom Filipa Dizdara. Pjesmu pod imenom “Nikad” već možete čuti u radijskom eteru, a spot je premijerno prikazan na RTL-ovoj emisiji Top HR prije tjedan dana.

Spot je sniman na više zagrebačkih lokacija, među ostalim i u klubovima Metropolis i Vinyl. THE ANSWER! je organizirao i uspješnu live promociju singla koja se održala prošlu srijedu, 8.7., u klubu Vinyl.

Kao i do sada, THE ANSWER! će uz hrvatsku verziju singla, izdati i englesku inačicu pod nazivom “Never” koja je namjenjena stranom tržištu pošto je bend u fazi pregovora sa nekoliko diskografskih kuća u SAD-u. Pri tome ih zastupa Steven Machat, poznati glazbeni promotor, koji je radio sa zvijezdama poput Phil Collinsa, Leonard Cohena i Peter Gabriela…

THE ANSWER! je dosad izdao dva dvostruka dvojezična singla, a na ovogodišnjem natjecanju HR Demo klub-a su osvojili drugo mjesto. Do sada su nastupali na INmusic, Summersound i ALL SENSES festivalu te po brojnim klubovima u Hrvatskoj.

Aktivni su i u inozemstvu što dokazuje činjenica da su se engleske verzije prva dva singla THE ANSWER! -a “If I Had U ” i “Where is our love ” “zavrtile ” na preko 350 radija u SAD-u,  Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Argentini, Čileu…