The Breeders novim singlom najavili peti album

Kultni američki aternative rock bend The Breeders najavio je svoj dugoočekivani peti studijski album koji će biti objavljen 2. ožujka 2018. godine.

Album naslovljen „All Nerve” najavljen je prije tri mjeseca spotom za singl „Wait In The Car”. Najnoviji singl „All Nerve” možete preslušati na svim digitalnim platformama putem sljedeće poveznice.

Novo izdanje ujedinilo je klasičnu postavu ovog benda koja stoji iza platinastog albuma „Last Splash” objavljenog 1993. godine. Postava koju čine Kim Deal, Kelley Deal, Josephine Wiggs i Jim Macpherson ponovo se okupila 2013. godine, na dvadesetogodišnjicu svog najuspešnijeg izdanja koju je tom prilikom proslavila koncertom. Od tada je bend u tajnosti radio na novom materijalu, dok su u međuvremenu izveli i američku i europsku turneju.

Album je sniman širom Sjedinjenih Američkih Država u saradnji sa više producenata, dok se na mjesto dizajnera vizualnog identiteta vratio stari suradnik Chris Bigg. Album će objaviti izdavačka kuća 4AD i to na ekskluzivnom narančastom vinilu, CD-u i digitalnim servisima.