The Cult, apsolutni miljenici publike u Zagrebu nakon dugih osam godina

Los Angeles Agency nakon dugog niza godina ponovo dovodi u Zagreb jedan od najvećih rock bendova ’80-ih – The Cult, a nastupiti će na zagrebačkoj Šalati u utorak, 27. Lipnja 2017.

Nakon dugih osam godina u Zagreb se vraćaju The Cult, apsolutni miljenici domaće publike i jedan od najvećih rock bandova od 80-tih godina naovamo.

Nakon rasprodane Male dvorane Doma sportova Ian Astbury i dečki po prvi puta će nastupiti na velikom open air spektaklu u Zagrebu. Naime, njihov koncert dio je događaja povezanih u Zagreb RockFest, koji će tijekom lipnja održavati na različitim lokacijama po gradu. Uz ranije najavljene Ministry u Tvornici, organizatori su najavili i koncert Mastodona u Tvornici te su objavljena imena koja će nastupiti uz fenomenalne Prophets of Rage, a to su legendarni House of Pain i Black Peaks. Koncert je iz Doma sportova preseljen na Šalatu.

“Sve to imati će zajednički Zagreb RockFest nazivnik. Ne festival, već više kao mjesec dana žanrovski bliskih gigova, u Zagrebu, rastegnuto kroz lipanj, na različitim lokacijama.” izjavili su iz LAA-a.

Ulaznice za The Cult su u prodaji od petka, 3. ožujka po cijeni od 200 kn, što je iznos koji će ostati na snazi do 23. travnja. Od 24. travnja do 26. lipnja za ulaz će trebati izdvojiti 220 kn, a na dan koncerta 250 kn.

Službena prodajna mjesta:

• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr