THE FRAJLE predstavile novi album “B Strana Ljubavi”

thefrajleNevena, Jelena, Marija i Nataša, novosadski bend poznatiji kao THE FRAJLE  objavile su ovog tjedna novi album i nastavak humanitarne suradnje s Udrugom “SVE za NJU”.

S albumom „B strana ljubavi“, u izdanju Aquarius recordsa, Frajle su ponovno napravile korak naprijed, donijele novi zvuk, pjesme na španjolskom i francuskom i sve to kroz suradnju s Ante Gelom, Alkom Vuicom, Goranom Karanom i Magnificom. Producent albuma je Vojislav Aralica.

Ovim albumom, uz veliku podršku sponzora: dm-a, Melem-a i Coca-Cole, Frajle nastavljaju i svoju humanitarnu misiju pomaganja Udruzi “SVE za NJU” i ženama oboljelima od raka. Naime, od svakog prodanog CD-a, koji se može naći u svim dm-ovim prodavaonicama, izdvaja se 15 kuna donacije za Udrugu.

U sklopu prošlogodišnje akcije I suradnje s Frajlama prodajom njihovog CD-a “Meni trebaš ti” skupljen je značajan novac za financiranje rada Centra za psihološku podršku ženama oboljelim od raka.  U 5 mjeseci je prodano 4.413 CD-a što je vrlo respektabilna količina prodanih CD-a u današnje vrijeme. Frajle su pokazale da nisu slučajno postigle ovakav uspjeh. Ovoliki broj prodanih primjeraka u Hrvatskoj ih stavlja u kategoriju najtiražnijih  5 izvođača tijekom prošle godine u Hrvatskoj.

Na promociji se ispred Udruge “SVE za NJU”, Ljiljana Vukota zahvalila na velikoj podršci Frajli, koja je započela 2014. godine sa kampanjom “Meni trebaš ti”, i napomenula će kako značajna financijska sredstva koja Frajle izdvajaju od prodaje albuma, biti utrošena na rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka.