The Gentleman donosi snenu atmosferu u [noir.am sessions]

U najnovijoj akustičnoj epizodi [noir.am sessions] gostuje Marko Lucijan Hraščanec koji je preuzeo monicker tajanstvenog kantautora jednostavnog (i efektnog) imena –  The Gentleman.

Nakon što je svoj zanat dodatno iskovao u sklopu art kolektivu Moskau i banda U pol 9 kod Sabe, Hraščanec koristi gentlemanski alter ego kako bi kroz ogoljeni glazbeni pristup istražio emocije. U pratnji svoje gitare, The Gentleman donosi snenu atmosferu koja posjeduje opasnu tendenciju da začara svakog slušatelja.    

Za snimanje [noir.am sessions], The Gentleman je odložio svoju električnu gitaru i u ruke uzeo akustičnu gitaru kako bi svojim (budućim) fanovima pružio unplugged iskustvo. Kroz sintezu akustične glazbe i prostora Kluba Studenata Istre „Mate Baloga“ unutar kojeg je epizoda snimljena, stvorila se prigodna atmosfera koju The Gentleman priziva u svojim pjesmama. Tako se u pozdini vidi metropola koja uranja u noć, tramvaji, neonske reklame i ljudi koji se pod kišobranima skrivaju od hladne kiše. The Gentleman će vas u ovoj epizodi [noir.am sessions] odvesti u samo srce Greenwhich Villagea. Kao uvodni singl u session, izabrana je pjesma “Balcony” koja pokazuje čitavu paletu kantautorovih emocija kroz pažljivo iskrojen tekst.