The Killers publiku počastili premijernom izvedbom novog singla “Run For Cover”

Dok se The Killers, jedan od najvećih bendova posljednjeg desetljeća, sprema za objavu svog najnovijeg studijskog izdanja, publiku na trenutnim festivalskim nastupima počastili su premijernom izvedbom novog singla “Run For Cover”.

U tom zagrijavanju pred izlazak njihovog petog albuma, najavljen je i prvi službeni singl “The Man” koji će biti predstavljen ovaj petak.

Četvorka iz Las Vegasa vlasnik je četiri No.1 albuma i dobitnici čak devet prestižnih nagrada za najbolji svjetski rock bend. The Killers su u proteklih nekoliko godina bili apsolutni headlineri gigantskih festivala kao što su Glastonbury, Coachella, Lollapalooza, Rock am Ring i drugi, osvajajući pri tom i nagradu za najboljeg festivalskog headlinera i najbolji bend uživo.

The Killers će nastupit u srijedu, 5. srpnja, na takozvanom “nultom danu” ovogodišnjeg Exita. Na Petrovaradinsku tvrđavu dolaze u sklopu ekskluzivne turneje na kojoj će nastupiti u svega desetak zemalja među kojima su SAD, Velika Britanija, Španjolska i Srbija. Ova turneja već vrijedi za jednu od najtraženijih ove godine, te je njihov srpanjski koncert u nepreglednom Hyde parku rasprodan za samo nekoliko dana, dok se cijena ulaznica na crnom tržištu za taj koncert kreće do vrtoglavih 700 Eura. Zbog svega ovog se očekuje da u Novi Sad ovog srpnja dođe još veći broj posjetitelja iz cijelog svijeta u spektakularnoj uvertiri za četiri dana i noći ovogodišnjeg EXIT festivala.