The Mullet Monster Mafia premijerno uz Thee Melomen u Hard Place-u

the mullet monster mafia

The Mullet Monster Mafia iz Brazila stižu na svoju treću Europsku turneju i prvo gostovanje u Hrvatskoj. U klubu Hard Place u srijedu 15.06. promoviraju svoj četvrti album 7″ EP “Surf’n’Goat” (Drunkabilly Records – Belgium). Na ovoj turneji sviraju u 8 zemalja – Hrvatska (gdje su organizaciju gostovanja preuzeli The Bambi Molesters), Austria, Italija (co-headliner Surfer Joe Summer Festivala), Švicarska, Francuska, Belgija (headliner Pirate Farm Festival), Nizozemska (Rosrock Festival) i Njemačka. Impresivna turneja za jedan surf band, a nama je veliko zadovoljstvo što će nastupiti u Biggest Little Rock Klubu.

Oformljeni su 2009-te u gradu Piracicaba, država São Paulo, i odmah su počeli svirati žestoku Surf glazbu sa utjecajima punka, metala i ekstremnih surf bandova. Njihovi koncerti su veliki žestoki tulomi. Već prvim albumom “Power Surf Orchestra” pokazali su svoj osebujni surf punk stil i pokupili sjajne kritike publike i novinara, a promotivna turneja sa američkim punk rock legendama Agent Orange samo je učvrstila njihov status kao najbojeg surf banda u Brazilu. Uslijedili su nastupi na svim velikim Brazilskim festivalima, a zatim i drugi (rasprodani) album “Dogs of the Seas“. Nakon toga osvajaju Europu po prvi puta, a brazilski mediji ih stavljaju na listu najboljih rock bandova u državi. Njihov takozvani Power Surf zvuk odzvanja i na trećem albumu “Clash of the Irresistible” i novom “Surf n’goat“, a čuje se i na mnogobrojnim kompilacijama širom svijeta.

thee melomenNe propustite ovaj jedistveni band u klubu Hard Place u srijedu 15.06. uz toplu preporuku Bambi Molestersa.

Podršku Brazilcima će pružiti “četvorica prekaljenih glazbenih šmekera” (www.terapija.net) pod nazivom THEE MELOMEN. Svježi band iz Zagreba, sastavljen od melomana: Vex (ex Vex and the Voxtones), Vex Wombat (ex thee Mad and Hairy Wombats), Ive (ex Dijabaz) i Mislav (Erotic Biljan and his Heretics, ex Babies). Oni su stari zanesenjaci rock muzikom, a naročito onom sirovom i sviraju autorske stvari i obrade tipa: New York Dolls, Stooges, CBGB…

Hard Place – Biggest Little Rock Club in Town – Vam ponovo donosi koncertnu poslasticu – žestoki surf i sjajni punk’n’roll – ne propustite.

Ulaznice po cijeni od 30 kn samo na ulazu u klub od 20 sati.