The Yellow Buzz – objavljen video session uspješne epizode Glazbenog lonca

Glazbeni lonac svake druge subote u Kavezu nudi scenski program kojim dovodi bendove na upoznavanje, razgovor i svirku, a upravo je objavljen i video session benda The Yellow Buzz s četvrtog izdanja održanog 03. prosinca.

Upravo ovo izdanje još će se dugo pamtiti jer su The Yellow Buzz odradili možda jednu od svojih najboljih svirki, a opuštena atmosfera Glazbenog lonca omogućila da u prepunom Kavezu prirede večer za pamćenje. Letjeli su grudnjaci, tražio se (i dobio) bis, Yellow Buzz predstavio nam je neke nove pjesme i sve je to zabilježeno u polusatnom video sessionu.

Iza Glazbenog lonca stoji stoji ekipa od šest nesebičnih entuzijasta – mladi i beskrajno talentirani snimatelji Mario Dragičević (Runaways), Marko Kanceljak i Lorna Kunčić (ex Briljanteen), za ton je zaslužan Damjan Blažun (BLKPRNT, Beat Busters, Vibrabox, MIMO) te, svakako najbitnije karike ovog programa, organizatorice i novinarke portala Ziher.hr – Zrinka Kunić i Helena Kezerić.

Nakon tri godine uspješne rubrike Ziherov glazbeni lonac na portalu Ziher.hr, program je zaživio live kao nova forma druženja s bendovima i izvođačima u zagrebačkom Kavezu. Filozofija je ostala ista – povezati izvođače i publiku, pružiti im promociju, omogućiti posjetiteljima i prijateljima izvođača jedno opušteno druženje prije subotnjeg izlaska i pokazati da na našoj sceni ima itekako odličnih izvođača. Ulaz je besplatan, a organizatori potiču publiku da sami odrede vrijednost onoga što slušaju i donacijama u lončić na ulazu nagrade izvođače za njihov trud. Sav prihod od svake pojedine večeri ide isključivo u ruke bendu kao potpora dosadašnjem i ulog u budući rad.

Pred nama je još deset izdanja Glazbenog lonca, ove subote ugostit će Auguste, 18. veljače dolaze S3NGS, a za ostale izvođače pratite Facebook stranicu programa.

The Yellow Buzz svakako ne propustite u KSET-u 17.02. na predstavljanju mlade nezavisne izdavačke kuće Juda Records gdje će dvojac nastupiti zajedno s Billie Joan, zagrebačkim bendom Mnogi Drugi i splitskim eto.