Them Moose Rush u svibnju u Močvari

Them Moose Rush
Them Moose Rush

U svega nekoliko godina i s jednim albumom i 2 EP-a iza sebe, bjelovarski Them Moose Rush izazvali su oduševljenje kako kod kritike, tako i kod publike i opravdano zauzeli svoje mjesto među najvećim nadama regionalne glazbene scene. Ovaj prog rock trio koji uspješno spaja retro i moderno rijetko koga ostavi ravnodušnim. Posebno su poznati po svojim furioznim live nastupima stoga nije ni čudno da su već osvojili pozornice najvećih domaćih festivala kao što su INmusic, Ferragosto Jam, Gričevanje, RockLive, kao i one klupske.

Ovako sjajnu glazbu bilo je teško dugo skrivati samo u lokalnim okvirima pa su ove godine Them Moose Rush već odradili i turneju po Nizozemskoj uključujući i nastup na legendarnom Eurosonic festivalu, najvećem okupljalištu glazbene industrije u Europi. U planu su još brojniji nastupi širom Europe, a u međuvremenu Them Moose Rush mašina nastavlja mljeti domaće pozornice pa nas tako očekuje i njihov prvi nastup u kultnoj Močvari. Na njemu možemo očekivati puno glasnih i moćnih riffova, suludih ritmova, a nadamo se i nekoj premijernoj izvedbi.

Ime posebnog gosta koji će otvoriti koncert bit će uskoro objavljeno. Pratite više na facebook eventu.

Koncert je najavljen za 12.svibnja. Vrata se otvaraju u 21h s planiranim početkom svirke u 22h. Cijena ulaznica je 25kn.

Saznaj više o programu Močvare:
www.mochvara.hr
www.facebook.com/mochvara/events