Ti, ja i moja mama pozivaju na “radnopravnost” ovaj petak u Pločniku

Udruge K-zona, BRID, Zora i LORI u partnerstvu s Pločnikom pozivaju vas ovaj petak, 21. travnja u 20h, na završnu veselicu projekta “LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu” i konferencije “Radnopravnost 2017.”

Bend Ti, ja i moja mama na jednom mjestu okuplja staru i novu ekipu otprije poznatog benda U pol’ 9 kod Sabe. Bend je osnovan u proljeće 2015. a čine ga pjevačica Martina Zvonić, gitaristica Sandra Sobočanec, Ana Opalić na klavijaturama, Helena Ernoić na basu i Berko Muratović na bubnjevima.

Prošle su godine izbacili prvi EP “Gurni me u valove” i već njime pokazali da se od njih mogu očekivati snažni tekstovi uz još jaču, a u ovom slučaju i ponešto mračniju, glazbenu podlogu.  Marljive, kreativne i toliko angažirane da im jedan bend nije bio dovoljan – Ti, ja i moja mama nametnule su se kao najbolji izbor.

Nakon napornog radnog tjedna, u petak 21. travnja od 19h čekaju vas u omiljenom dnevnom boravku zagrebačke alternativne i kulturne scene uz glazbeni program, zakusku i promo materijale nastale na umjetničkom natječaju “#radnopravnost” koje će u limitiranoj ediciji ovu večer organizatori podijeliti posjetiteljima.

Ulaz slobodan.