Tipična i atipična zabava u Studiju Smijeha

U Studiju Smijeha svatko može naći nešto po svom ukusu

Igrajte Pictionary, slušajte o voodoo religiji i atipično se zabavite!

Studio Smijeha tjedan započinje sa zanimljivim predavanjem o jednoj od religija koje uvijek okružuje misterioznost, a na predavanju Ponedjeljkom putujem: U raljama voodoo religije možete čuti sve o tome što je predavač naučio proučavajući voodoo.

U srijedu 4.12 se održava uvijek popularna Pictionary Pub igra na kojoj se svi uvijek ludo zabavljaju. Nakon odigranog Pictionary-a koji je odlična obiteljska igra, u četvrtak 5.12 slijedi show pun fora na temu obitelji, njihovih zgoda i nezgoda- Hepi Femili na kojem nastupaju Marko Dejanović, Miranda Lončar, Goran Vinčić i Tihomir Paravina.

Atipični je show koji okuplja mlade nade Studija Smijeha, premijera se rasprodala danima prije i ovi novi i talentirani komičari oduševili su sve prisutne. Pridružite nam se u petak 6.12 i uz čokoladu svojim prijateljima za sv. Nikolu poklonite i ulaznice za ovaj zakon show. Atipični komičari koji će vas nasmijavati su Dragitza Raštegorac Grubišić, Hrvoje Krmelic, Nikola Jovovic, Vanja Perić i voditelj večeri Admir Šećkanović.

Subota, 7.12, je vrijeme za Novi tekst vol 1 2019/2020 na kojem nastupa polovica naših rezidentnih komičara: Goran Vinčić, Miranda Lončar, Marko Dejanović, Igor Drljo i Tihomir Paravina. Nakon toga možete doći gledati amatere komičare ili se prijaviti na Late Night Open Mic koji počinje u 23 h, upad je besplatan i super je prilika za zabavu prije izlaska.

Tjedan završava s one man show-om kralja crnog humora. Aleksandar Perišić dolazi iz Srbije i nastupa sa svojim Kompleksandrom 8.12 u nedjelju. Show koji će uključiti vaše moždane vijuge pametnim forama i istrenirati trbušne mišiće smijehom.

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili https://www.facebook.com/StudioSmijeha/. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.