Još samo tjedan dana do središnjeg koncerta 12. Velike rock eksplozije!

Kao gosti večeri, nastupit će zagrebački sastav Gretta

Još nas točno tjedan dana dijeli od koncerta Nene Belana & Fiumensa koji će, u sklopu 12. po redu Velike rock eksplozije, nastupiti u velikoj dvorani kluba Boogaloo.

Nakon uzbudljive ljetne sezone i rasprodanih koncerata, Belan se vraća i u klubove, gdje će mu se 27.09. u pratnji Fiumensa, na pozornici pridružiti Jakša Kriletić na saksofonu te Ante Prgin – Surka na udaraljkama.

Neno Belan jedan je od najizvođenijih kantautora u regiji i ujedno jedan od onih koji su uvijek rado viđeni.  Zabilježite 27. rujna u svom kalendaru za uživanje u omiljenim hitovima poput “Pričaj mi o ljubavi”, “Stojim na kantunu”, “Ostani uz mene”, “Dotakni me usnama”, “Rijeka snova”, “Zar više nema nas“ te posljednjem singlu „Lito umire“.

Kao gosti večeri, nastupit će zagrebački sastav Gretta, koji iza sebe imaju pet studijskih i rade na šestom albumu, a ove su godine povodom 15. godišnjice postojanja benda objavili the best of, album pod imenom „15“. 

Ulaznice u prodaji putem Eventim i Entrio sustava, Dirty Old shopu, knjižari Rockmark te na blagajni kluba (radnim danom od 10-16 h) po cijeni od 80 kn, a na ulazu na dan koncerta 100 kn.