Tjedan dizajna – zaplešite u #tdgz Dizajn Parku ispred londonskog double-deckera

Glazbeni program ovogodišnjeg Tjedna dizajna održat će se u središnjem prostoru festivala, u #tdzg Dizajn Parku ispred Laube, u kupoli ispred londonskog double-decker autobusa. 

Posljednja tri dana festivala označavaju vrhunac glazbenog programa – petak, 12. svibnja, donosi gostovanje Eddyja Ramicha, Petera Krudera i DJ Maminha (yammatFM).

Eddy Ramich je veteran hrvatske eklektične i house scene s karijerom dužom od četvrt stoljeća, jedan je od rijetkih koji nastupaju diljem svijeta, a nastupat će od 14 do 18 sati. DJ Maminho hrvatski je pionir ravea i začetnik antologijskog kluba Mungos Kašina, Kraljevstva, Deep FMa i Magic Room-a, a svoj set odvrtjet će od 22 do 23 sata. Peter Kruder je legenda svjetske elektronske glazbe, član svjetski poznatog austrijskog downtempo-dub dua Kruder & Dorfmeister; ovaj bečki umjetnik, producent i DJ svojim će nastupom uveličati Godinu kulture Hrvatska – Austrija 2017, a svoj set će predstaviti od 19 do 22 sata.

U subotu, 13. svibnja program započinje ranojutranjim Frühstückom (od 9h) koji će vas upoznati s novim okusom, toplim čajem s Beefeeter London dry ginom, čiji će se čisti okusi savršeno sljubiti s originalnim engleskim doručkom.  U 15 sati na rasporedu je Food design radionica u izvedbi DJ Zembo-a i food design kolektiv Na_Oko koji će udružiti okuse i kistove te po prvi puta pripremiti grafit kojeg ćete moći i probati. Za glazbu tijekom radionice pobrinut će se kolektiv Blaw:Blaw. Od 16 do 19 sati gostovanje će ponoviti Eddy Ramich, od 20 sati na progamu je set Nika Orosija, a večer završava uz koncert  domaćeg elektro pop dua Nipplepeople.

Posljednji dan festivala u periodu od 14 do 19 sati donosi gostovanje Adriatica Coastinga– iza tog imena  kriju se dva poznata lica elektroničke scene, kako domaće klupske, tako i one festivalske; oni su Josip Pepi Hubzin poznatiji kao Jogarde, i Nick Colgan, obojica iz The Garden Teama.

Upad na sva glazbena događanja ovogodišnjeg Tjedna dizajna je besplatan.