Tko su finalisti MASTER-a za 2010.

master_final
Zaprimanje prijava i glasovanje publike za MASTER2010 je završilo.
Od 15.02. kada smo zaprimili prve prijave stigao je 41 video link iz Hrvatske, Makedonije i BIH.

Ukupno ste podijelili više od 10.000 glasova za svoje favorite, a stranice MASTER2010 natjecanja posjetili ste preko 26.000 puta.

Najviše vaših glasova osvojio je PETAR ŠTROK iz Belišća sa više nego uvjerlivih 1.827 glasova te je osvojio Ibanez Tone Blaster Extreme 30R gitarsko pojačalo koje dodjeljuje sponzor svih nagrada natjecanja music shop Nova Glazbala, Zagreb, Hondlova 2. Čestitamo!

Žiri natjecanja, u sastavu Phil Hilborne, Ivan Mihaljević, Luka Udjbinac, Mladen Malek i Igor Polak, zadnjih se nekoliko dana bacio na posao i još jednom preslušao sve pristigle prijave. Izbor nije bio lak, a i predviđeni broj od 3 finalista za završnu večer nije bio prikladan obzirom na kvalitetu glazbenika koji su se prijavili.

Stoga je odlučeno da se na finalu predstavi 6 glazbenika a to su:

IVAN ZEČIĆ (Hrvatska)
PETAR ŠTROK (Hrvatska)
DAMIR PUH (Makedonija)
KENAN ALJIJI (BIH)
DARKO JURKOVIĆ (Hrvatska)
IVAN IVANKOVIĆ ( Hrvatska)

Finalisti će nastupiti uživo 22.04. od 20 sati u zagrebačkom BOOGALOO-u i pokušati u ‘izravnoj borbi’ osvojiti PRS SE gitaru koju dodjeljuje naš sponzor music shop Nova Glazbala.

Pozivamo sve vjerne glasače da podrže finaliste i uživo, a nakon finala poslušaju Ivana Mihaljevića i Side Effects koji će promovirati svoj novi CD Destination Unknown. Na pozornici će im se pridružiti i Phil Hilborne!

Osim naših finalista vrijedne knjige našeg sponzora Naklade Ljevak osvojio je naš TOP5 po glasovima publike a to su uz Petra Štroka:
Kruno Mihaljević
– 863 glasova
Antonio Ivan Šangulin
– 679 glasova
Igor Štefanac
– 660 glasova
Tomislav Ivković
– 642 glasova

kojima MIXER.HR poklanja i BESPLATNU ULAZNICU za masterclass Phil Hilborne-a koji će se održati 23.04. u 18 sati u music shopu Nova Glazbala u Hondlovoj 2.

sponzor_front1