Tom Hardy godinama skrivao svoj glazbeni talent

Britanski šarmer Tom Hardy, poznat po izvrsnim ulogama u filmskim uspješnicama “Pad crnog jastreba”, “Vitez tame”, “Pobješnjeli Max 4: Divlja cesta” i “Dunkirk” te popularnoj seriji “Taboo”, osim glumačkog talenta godinama je skrivao svoj glazbeni talent.

Rijetki su oni koji su znali da se popularni glumac krajem 90-ih okušao u repanju pod imenom Tommy No.1. Prije sedam godina Hardy je u intervjuu za BBC otkrio da je počeo repati u ranim tinejdžerskim godinama, ali snimljeni materijal nije nikada ugledao svjetlo dana. Sve dok njegov glazbeni suradnik snimku nije odlučio objaviti na internetu.

Snimka “Falling On Your Arse In 1999.” na kojoj se nalazi osamnaest pjesama nastala je kao suradnja između DJ-a Eddie Too Talla, poznatijeg kao pisca, scenarista i redatelja Eda Tracyja, te Toma Hardyja, odnosno repera Tommy No. 1. Tracy je nedovršeni rap mixtape objavio na svojoj Bandcamp stranici početkom ovog mjeseca, a kada su se linka dohvatili korisnici društvenih mreža, povratka u sjenu nije bilo.

Talentirani glumac se skromno ogradio od svoje glazbene karijere izjavivši da je projekt ostao u povojima, a po svemu sudeći nije bio zadovoljan medijskim eksponiranjem ove priče pa je snimka netragom nestala s interneta.