Tomislav Goluban večeras u ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara

tomislav goluban

Jeste li znali da je otvoren ljetni vrt u sklopu Vintage Industriala i Kaveza? Oni su to mudro skrivali od vas sve od proljeća do službenog otvorenja krajem srpnja. Vrt je skriven u hladu pod drvećem, nudi bijeg od vrućine i jednu sasvim novu dozu hedonizma i dobre glazbe u Savskoj 160.

Danas, u petak 26.kolovoza, tu dozu hedonizma uz blues note u Vintage Industrial Baru servirati će nam Tomislav Goluban. Ulaz je slobodan i prvi taktovi startaju u 21h.

Tomislav Goluban je blues glazbenik, pjevač, skladatelj i svirač usne harmonike, jedinstven u svojem glazbenom izričaju u kojem na zanimljiv način spaja blues s hrvatskom tradicionalnom glazbom. Strast prema onome što radi, smisao za humor i privlačan nastup, Golubanovi su aduti koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Glazbenik koji publici uvijek želi priuštiti originalnu i nesvakidašnju priredbu, uvlači vas u vlastiti glazbeni svijet u kojem ćete se osjećati kao kod kuće.
Diskografiju mu čini sedam studijskih albuma, osvojio je četiri nagrade Porin i tri nagrade Status te zauzeo 4. mjesto na Svjetskom prvenstvu u sviranju usne harmonike u Njemačkoj 2005. Nastupi u 17 europskih zemalja i Americi samo su mali dio njegovog osebujnog glazbenog putovanja.

Foto by VIB: Otvorenje ljetnog vrta u VIB-u
Foto by VIB: Otvorenje ljetnog vrta u VIB-u