Tony Cetinski potpisao za Aquarius Records

tony-aquarius
Boris Horvat i Tony Cetinski – photo by T. Marić

Suvereni vladar top ljestvica u Hrvatskoj, ali i regiji, Tony Cetinski najsjajnija je zvijezda zimskog prijelaznog roka. Ponuda Borisa Horvata bila je neodoljiva i Tony Cetinski je i službeno igrač Aquariusovog glazbenog tima. Dogovorom između agencije Nobilo i Cetinski, s jedne, te Aquarius Recordsa, s druge strane, došlo je do suradnje koja će kroz nekoliko mjeseci iznjedriti novi studijski album Tonyja Cetinskog.

“Drago mi je što sam se pridružio Aquarius Recordsu. U ovoj diskografskoj kući prepoznao sam entuzijazam, poletnost i drugačiji pristup glazbi, pa se nadam njihovom velikom doprinosu novom projektu, a u svjetlu svih trenutnih promjena koje smo pokrenuli”, rekao je Tony i nastavio: “Izuzetno sam zahvalan mojim dosadašnjim partnerima što su me pratili sve ove godine. Postali smo prijatelji pa imam i njihovu podršku da isprobam fuziju s nekom novom energijom.”

Zanimljivo je spomenuti i to da je Aquarius Records već duže vrijeme želio Tonyja priključiti u svoje redove. “Prvi puta smo s Tonyjem ozbiljno pregovarali još prije desetak godina i tada zamalo započeli suradnju“, rekao je Boris Horvat, direktor Aquarius Recordsa te dodao: „No ispriječile su se objektivne okolnosti, morali smo biti strpljivi i nadati se novoj prilici. Tim više sam sada ponosan na činjenicu da će Tony objavljivati za nas. Na samom je vrhuncu karijere, a kada te “zvijezda na vrhu” odabere to je potvrda da dobro radiš, da cijela ekipa Aquarius Recordsa daje najbolje od sebe i da je ta predanost prepoznata.”

Velika su očekivanja od Tonyja i njegove nove diskografske kuće, a sigurni smo da će i novi tim neprikosnoveno obarati sve rekorde u prodaji albuma i postizati platinaste i dijamantne naklade.Novi Tonyjev studijski album očekuje se tijekom proljeća, a prethodit će mu objava radijskog singla. Najavni singl trenutno se priprema u studiju i bit će predstavljen publici tijekom veljače.