Tony Iommi – autobiografija

tony-iommi

Autobiografijama glazbenika nikada kraja u zadnje vrijeme. Nakon nedavno objavljenih knjiga o detaljima iz života glazbenika poput Sammy Hagara, Stevena Tylera, Ozzya,…još jedan rocker objavljuje pikanterije iz svoje heavy povijesti.

Detalji o Black Sabbathovom gitaristu Tony Iommi-u bit će objavljeni u njegovoj autobiografiji “Iron Man: My Life With Black Sabbath And Beyond.”
Prema kratkom opisu knjige: “Iron Man” je kronika o jednom od poznatijih gitarista Tony Iommiu i legendarnom bendu Black Sabbath. Knjiga otkriva čovjeka iza rock ikone i prezentira Iommijev smisao za humor, inteligenciju i toplinu dok iskreno govori o teškom djetinjstvu, nesreći koja mu je gotovo zapečatila karijeru, propalim ljubavima, osobnim tragedijama, borbama s ovisnostima, upoznavanju sa kćerkom, o njegovim poznatim prijateljima i članovima benda te usponima i padovima u njegovom životu gitarista i umjetnika. Sve u bliskoj vezi s hard rockom Black Sabbatha: droga, alkohol, pritisak, natjecanje, kritika, povratak, glazba, novac, ludilo, metal.

Knjiga, unatoč tome što nije dovršena, već ima datume objave i početka prodaje na Amazonu, i to – Amazon UK 13.listopad i Amazon USA 01.studeni.