Too Loud Audio Design – jedinstvena izložba dizajnerskih uređaja za vrhunsku reprodukciju zvuka

ORIS kuća arhitekture – Too Loud Audio Design

Uoči i za vrijeme trajanja Too Loud Festa 2017, u Oris Kući arhitekture, otvoren je Too Loud Audio Design, izložba dizajnerskih audio proizvoda koje potpisuju poznati svjetski dizajneri poput Rossa Lovegrovea, Jakoba Jensena, Livia Cucuzze, Simona Daviesa i drugih.

Posjetitelji se na ovoj jedinstvenoj izložbi, koja se održava u Zagrebu od 21. do 25. studenog, imaju priliku upoznati s vrhunskim talijanskim, finskim, danskim, američkim, francuskim, engleskim, japanskim i njemačkim dizajnom zvučnika, slušalica, gramofona i ostalih audio uređaja.

Gradient Helsinki

Entuzijast vrhunskog zvuka i organizator Too Loud Festa, Nebojša Uglješić, napominje kako su i ova izložba i cijeli Too Loud Fest zamišljeni da budu namijenjeni svima, a cilj je upoznati ljude s izvanserijskim dizajnom, s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike te pritom pružiti dobru zabavu.

“Mnogi hrvatski distributeri u ponudi audio i video uređaja imaju primjerke iza kojih stoje renomirani svjetski dizajneri. Riječ je o zaista izgledom posebnim proizvodima. Nažalost, šira javnost nije upoznata s takvim izborom, tako da je Too Loud Audio Design rijetka prilika da se pomno birani dizajnerski proizvodi distributera nađu po prvi put u Hrvatskoj na jednom mjestu”, rekao je Uglješić.

Izložbu će biti moguće posjetiti od 21. do 25.11. od 9 do 17 sati, s iznimkom subote, od 10 do 15 sati. Ulaz je slobodan.

Zadnja dva dana izložbe, 24. i 25. 11., produžite do DoubleTree by Hilton Hotela Zagreb na središnji audio-video show Too Loud Festa 2017 i poslušajte većinu eksponata kako i zvuče. Too Loud Fest jedinstven je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike, namijenjen ljubiteljima glazbe, filma, modernog dizajna i novih tehnologija te svima koji žele podići kvalitetu življenja u vlastitom domu.

Sony, LG, Bang & Olufsen, Yamaha, Mark Levinson, JBL, Technics, Sonus faber, KEF, Dali, NAD, Tannoy, Harman Kardon, McIntosh, samo su neki od svjetski poznatih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti i čuti.