Too Loud Fest – Jedinstven audio/video događaj u srcu Zagreba

Kako zvuči glazba na vrhunskom Hi-Fi sustavu vrijednom više od 500.000 eura? Možda vam se čini da nećete nikad doznati, no varate se – u Zagreb upravo stiže jedan takav sustav. Bit će to najskuplji Hi-Fi sustav ikad izložen u Hrvatskoj, a svi posjetitelji Too Loud Festa moći će uživati u glazbi iz “druge dimenzije”.

Too Loud Fest jedinstveni je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike, namijenjen ljubiteljima glazbe, filma, modernog dizajna i novih tehnologija te svima koji žele podići kvalitetu življenja u vlastitom domu. Održat će se u Zagrebu, 24. i 25. studenog na nekoliko lokacija, a središnji audio-video show odvijat će se u DoubleTree by Hilton Hotelu Zagreb.

Ideja Too Loud Festa je kroz multimediju, prezentacije, koncerte i izložbe, prezentirati glazbu, kvalitetan zvuk i video na razini koju većina ljudi dosad nije mogla doživjeti. Festival je uvršten u kalendar najvećih i najpoznatijih svjetskih audio/videodogađaja, što Zagreb stavlja uz bok Las Vegasu, Tokiju, Münchenu, Los Angelesu, Denveru i drugima.

Posjetitelje očekuje obilje dobre glazbe, koncerti, projekcije, mnogobrojne premijere, radionice te veliki završni party u The Garden Breweryju.

Dolazak na Too Loud Fest potvrdilo je više od 30 renomiranih domaćih i stranih izlagača audio i video opreme. Sony, LG, Bang & Olufsen, Yamaha, Technics, Sonus faber, KEF, Dali, NAD, Tannoy, Harman Kardon, McIntosh, samo su neki od svjetski poznatih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti i čuti. Na Too Loud Festu sudjelovat će i brojni distributeri nosača zvuka koji su za posjetitelje pripremili vinile i CD-e po posebnim, promotivnim cijenama.

 

Uoči i za vrijeme trajanja festivala, u Oris Kući arhitekture, organiziran je Too Loud Audio Design, izložba dizajnerskih audio proizvoda koje potpisuju poznati svjetski dizajneri poput Rossa Lovegrovea, Jakoba Jensena, Livia Cucuzze, Simona Daviesa i drugih. Ova izložba pruža posjetiteljima da se po prvi put u Hrvatskoj upoznaju s vrhunskim dizajnom audio uređaja na jednom mjestu.

Na Too Loud Festu posjetitelji će moći osvojiti gramofon, zvučnike, slušalice, glazbena box izdanja i još mnoge druge vrijedne stvari.

Kupovinom ulaznice, posjetitelji su pozvani i u Kaptol Boutique Cinema na ekskluzivnu projekciju filma “Boa – Live In Tvornica”. Riječ je o prvom hrvatskom koncertu snimljenom u 4K UHD tehnici. Osim koncerta, na festivalu će se premijerno predstaviti nove tehnologije i postignuća za kućnu zabavu i uživanje u glazbi i multimediji.

Detaljan program provjerite na službenoj stranici festivala.

Ulaznice su dostupne putem Entrio sustava i iznose 25 kuna za jedan dan i 40 kuna za dva dana festivala. Mogu se kupiti i na dane festivala na blagajni DoubleTree by Hilton hotela te na Entrio prodajnim mjestima.