Tram 11 – tri dana najboljeg od hip-hopa uz ekskluzivne goste

Tram 11 pripremaju tri klupska koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture od 12. do 14. travnja 2018. kojima će na snazi dati fantastični gosti, redom istaknuta imena našeg hip-hopa. 

Četvrtak, 12. travnja 

Specijalni gost prve večeri je Marin Ivanović Stoka. Jedan od ključnih aktera hrvatskog old school hip-hopa nedavno je objavio album “Stara škola kreka iz tame u svjetlo” i rasprodao Tvornicu kulture slaveći 20 godina karijere te najavio pohod na Dom sportova u listopadu. Ista večer ugostit će i Dekadente, grupu koja je već poznata u hip-hop krugovima, a sjajan album “Garaže” izdan za nezavisnu etiketu TDK Music pokazuje njihovo majstorstvo. Niz gostiju nastavlja zagrebački reper Suicidal koji je nedavno objavio i sjajan mixtape “Srce grada Vol.2”, a paralelno priprema i prvi album “Jedino što znam”. 

Petak, 13. travnja 

Drugu večer hip-hop slavlja ponovo će kao specijalni gost uveličati Stoka, a priključit će mu se zagrebački kolektiv ONI. Kao prava poslastica za hiphoper ovu grupu čine istaknuti MC-i Jantar, Kali i Scriptor, DJ Noki Nole te producent KolAK47, a svoje utjecaje baziraju na utjecajima klasičnog rapa. 

 

Subota, 14. travnja 

Zadnju večer trodnevnog koncertnog niza, u subotu 14. travnja, kao gost će obilježiti Pendrek, sada već dobro poznato ime na regionalnoj hip-hop sceni. Nakon što je nastupao prije Tram 11 u Domu sportova, ovaj reper, organizator i hip-hop aktivist će u klupskom okruženju predstaviti svoj rad i sjajan album “Hitovi i himne”.  

 

Nakon spektakla u velikom Domu sportova i najbrže rasprodanom koncertu nekog hrvatskog izvođača, ovo će biti posljednja prilika vidjeti Tram 11 u Zagrebu na duže vrijeme. 

Dnevne ulaznice su po cijeni od 90 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta će za ulaz trebati izdvojiti 100 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shopu (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr