“Treća sreća” za Bajagin koncert u Šibeniku – novi datum, lokacija i vizualni identitet

Dugoočekivani koncert trebao se održati 24. srpnja, ali zbog novonastale situacije s korona virusom organizatori su ga odlučili odgoditi na kolovoz

Veliki koncert Bajage & Instruktora u sklopu Regius Mini Break projekta održat će se u petak, 21. kolovoza na prostoru ex TEF, nadomak gradske plaže Banj u Šibeniku. 

Podsjetimo, dugoočekivani nastup Momčila Bajagića trebao se održati 24. srpnja, ali zbog novonastale situacije s virusom Covid-19, organizatori iz PARK-a odlučili su koncert prebaciti na kolovoz kako bi, za tehnički ionako zahtjevan koncert, mogli u potpunosti zadovoljiti epidemiološke uvjete.

S novim datumom došla je i nova lokacija. Tako će se umjesto vojarne Bribirskih knezova, koncert održati na prostoru ex TEF-a,  koji se ranijih godina pokazao kao idealna lokacija za ovakav tip događanja. Na istom mjestu četiri godine održavao se i Regius Festival. Lokacija je utoliko idealna jer se nalazi tek desetak minuta hoda od samog centra Šibenika čime je posjetiteljima olakšan dolazak i odlazak s koncerta.

Što se tiče zdravstvene sigurnosti na lokaciji, organizatori poručuju da će pratiti sve upute Stožera civilne zaštite i osigurati publici što sigurnije uživanje u koncertu koji se u Šibeniku čeka više od 30 godina. Osim što će biti postavljeni punktevi za dezinfekciju, na ulazu će posjetitelji ostaviti svoje podatke zbog lakšeg praćenja kontakata, a osoblje će nositi zaštitne maske i rukavice.

Ulaznice za Regius mini break w/ Bajaga & Instruktori mogu se kupiti po cijeni od 100 kuna u pretprodaji na Entrio.hr ili Entrio prodajnim mjestima. Na ulazu će cijena biti 150 kuna.

Uz novi datum i lokaciju, osvježen je i vizualni identitet projekta za koji je zaslužan dugogodišnji partner i prijatelj PARK-a Davor Dedić iz Studija Daboo.

Sve novosti oko koncerta Bajage & Insturktora možete pratiti na službenim stranicama Regius festivala.