U goste zagrebačkom Metropolisu dolazi EKV offical tribute band Krug

Poklonici Ekatarine Velike 25.11.2017 moći će uživo čuti njihove najveće hitove jer u goste zagrebačkom Metropolisu dolazi EKV offical tribute band Krug.

Krug, zagrebačkoj publici već godinama poznat band sačinjen od dijela glazbenika koji su nekoć svirali u originalnoj postavi Ekatarine Velike, već nekoliko godina za redom puni klupske prostore u Zagrebu.

I ove godine Krug povodom obljetnice smrti frontmana Ekatarine Velike, Milana Mladenovića sa početkom studenog polazi na regionalnu turneju koju će završiti upravo u Zagrebu. Kako je Ekatarina Velika ostavila veliki trag u regionalnoj rock sceni, mnogi i dan danas pohode koncerte, a kultni rock sastanci postali su već iznimno popularni u svim većim gradovima regije.

U Beogradu se članovima Kruga pridružuju mnogi poznati muzičari koji su bili dio novovalne priče, te kolege i štovatelji moćnog zvuka Ekatarine Velike. Niti zagrebačka publika neće biti zakinuta jer će se Krugu i ovoga puta pridružiti gosti iznenađenja.

Dvije godine nakon što je ovaj regionalno popularan bend dupkom napunio Metropolis klub te ranije i Tvornicu kulture, poklonici Ekatarine Velike imati će priliku uživo ponovno uživati u zvuku kultnih pjesama koje i mnogi danas rado slušaju.

Prije 24 godine, točnije 9.11.1990. godine, održan je posljednji koncert ovog kultnog benda u Zagrebu, kada su se nakon oduševljenog skandiranja mase zadnji put zajedno članovi Ekatarine Velike naklonili publici na koncertu održanom u sklopu Brucošijade ETF-a. No zvuk Ekatarine Velike nije utihnuo, a za to su se pobrinuli članovi beogradske skupine Krug.

Ulaznice za ovaj koncert nabavite u sustavu Eventim.hr te u klubu Metropolis svakim danom 09:00h – 02:00h po cijeni 40 kn do 31.10.2017., od 01.11.2017. po cijeni od 55 kn
te na dan koncerta 25.11.2017. po cijeni od 70 kn.