U.K. Subs & TV Smith – punk legende za punk Valentinovo u Vintage Industrial Baru – Imamo ulaznice za vas!

Na Valentinovo u Vintageu strasno ćemo se grlit-ljubit s punk rock legendama U.K. Subs i njihovim gostom TV Smithom – bivšim vođom punk rock benda The Adverts. U žestoku noć punka, znoja i ljubavi ufurat će nas zagrebački bend Eksodus, a nakon i prije koncerta u DJ čizme uskočit će Tomi Phantasma koji će selektirati setove stranih i domaćih punk rock i new wave anti-hitova. Karte za koncert se u pretprodaji po 40 kn mogu kupiti u samom klubu, na dan koncerta cijena karte iznosit će 60 kn.

Upad 40 / 60 kn

Naše nagradno pitanje, za dvije ulaznice, glasi: “ Kako se zvao prvi studijski album U.K.Subsa?”. Odgovore šaljite na nagradnjacha@mixer.hr . Rezultate objavljujemo 12.02..

U.K. Subs, naziv ispisan na tisućama kožnjaka diljem svijeta, nastavljaju svoje beskrajno putovanje na turneji “On Tour Forever”. Te legende UK punka su 1982. održale koncert u Poljskoj i tako postale prvi band koji je svirao iza ”željezne zavjese”. U Lijepoj nam našoj prvi su koncert održali ’86. i to u kultnom klubu ”Kulušić” gdje su tada proslavili 10. rođendan. Ti neustrašivi punkeri jedni su od rijetkih bendova koji su za vrijeme rata posjećivali Kroješa i dizali moral mladim generacijama. Za jednog od tih posjeta, 1993., nastao je live snimak iz kluba ”Jabuka”, kasnije objavljen kao bonus CD na albumu”Normal Service Resumed”.

Kroz U.K. Subse prodefilirali su brojni glazbeni vojnici, ali legendarni 70. godišnji Charlie Harper je uvijek ostao neslomljiva kičma koji bend vodi sa istim žarom kao i na samim počecima. Osim njega bendu je manje-više od ’80.-e vjeran i Alvin Gibbs basist koji je imao čast svirat s neukrotivim Iggyjem Popom.

Na predstojećem koncertu, predstavit će svoj 24. album ”XXIV”, ali i svoje najveće hitove ”Emotional Blackmail”, “Stranglehold”, “Warhead”, “Organised Crime”, “Tomorrow Girls”, “Endangered Species”, “Young Criminals”, “Crash Course”, “Riot”, “Party In Paris”..

Specijalni gost bit će još jedna punk rock legenda, TV Smith! Njegovo je ime, kao i ime njegovog benda The Adverts velikim slovima zapisano u povijest punk rocka!

Koncert će početi oko 22:30h, a ulaz u klub se naplaćuje od 21 sat.