Ulaznice za koncert Iron Maidena puštene u prodaju

Od prve vijesti o tome da britanski kraljevi heavy metala 24. srpnja 2018. stižu u Arenu Zagreb, za ulaznicama ovog koncerta vlada ogroman interes iz cijele regije. 

Neizvjesnosti je kraj. Ulaznice su danas službeno puštene u prodaju. Dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima te putem linka www.eventim.hr, a cijene se kreću od 270 do 750 kuna. Zbog velikog interesa očekuje se da neće biti dugo u prodaji te se savjetuje svim fanovima da što prije dođu do svog primjerka vrijednog papira koji 24. srpnja 2018 otvara vrata Arene Zagreb.

Nakon iznimno uspješne prošlogodišnje globalne turneje, u sklopu koje su promovirali svoj 16. studijski album “The Book of Souls”, Iron Maiden će još jednom u 2018. novom turnejom poharati arene i festivale diljem svijeta, uključujući i zagrebačku Arenu.

Svjetska turneja “The Legacy of The Beast” započinje u Tallinu 26. svibnja i završava u O2 Areni u Londonu 10. kolovoza. Potpuni raspored europske turneje možete pronaći na ironmaiden.com, a očekuje se da će se turneja nastaviti u 2019.

Koncept svjetske turneje “The Legacy Of The Beast” inspiriran je Maidenovom istoimenom mobilnom igrom i stripom, a pozornica i scenografija uključivat će niz različitih, ali međusobno povezanih “svjetova”, koji će popratiti set listu velikog izbora materijala iz osamdesetih godina i pregršt iznenađenja s kasnijih albuma, u svrhu postizanja raznolikosti.

Temu ove “History/Hits” turneje odlučili smo temeljiti oko naslijeđa imena Legacy Of The Beast, koja savršeno služi svrsi dajući nam prostora da budemo kreativni i dobro se zabavimo, posebno s Eddiejem! Trenutno ne želim odati previše, ali radimo na nekoliko različitih scenografskih setova, a sve u skladu s tradicijom Maidena pa se nadamo priuštiti našim fanovima fantastičan doživljaj kada dođu vidjeti ovaj vrlo poseban show.” izjavili su Maideni.