Ulovi upad i otkrij zašto je Side Project postao glavna priča na nezavisnoj glazbenoj sceni

Sve popularniji dark-pop duo Side Project objavio je dugoočekivani drugi album “Lonely Boys” u prosincu prošle godine, a koncertna promocija albuma održat će se 23. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Album samozatajnog dvojca instantno je osvojio uho svakog glazbenog kritičara te se našao na gotovo svim popisima najboljih albuma 2017., uključujući i naš. Album donosi sjajne suradnje poput one s Irenom Žilić na pjesmi “Would You” i povremene semplirane vokale Nikol Ćaćić (NLV), a duo je danas javnosti predstavio zanimljiv novi video spot za pjesmu “Liquid”.

Ovaj petak u Tvornici kulture otkrijte zašto je Side Project postao glavna priča na alternativnoj glazbenoj sceni, a mi ćemo se pobrinuti da imate i upade. Ulovi 2×2 upada na Mixer.hr!

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici napišite svoje ime i prezime, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku “SIDE”, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr.

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u četvrtak, 22. ožujka u 14h!

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.