Unatoč kiši u naslovu pjesme Lady Gaga i Ariana Grande “zapalile” društvene mreže

"Rain On Me"

 

Fotografija: Universal Music

Nezaustavljiva Lady Gaga i dalje oduševljava novom glazbom – ovoga puta u suradnji s vokalnom velesilom Arianom Grande!

Nakon što je u veljači singlom “Stupid Love” ponovno osvojila glazbene ljestvice i najavila povratak dance-pop korijenima, Lady Gaga nam otkriva još jedan dio onoga što nas čeka na njenom šestom studijskom albumu “Chromatica”.

Riječ je o pjesmi naziva “Rain On Me” u kojoj joj se pridružila Arianom Grande: 

Glazbenice su suradnju potvrdile na društvenim mrežama fotografijama koje prate estetiku videospota singla “Stupid Love” (Pogledajte OVDJE) te je tako nastavljen i konceptualni audiovizualni niz kojim je Lady Gaga najavila novo poglavlje u karijeri. Brojni obožavatelji s nestrpljenjem čekaju njeno novo studijsko izdanje “Chromatica”.

Lady Gaga je posljednji album “Joanne” objavila 2016. godine, a nakon što je zbog globalne COVID-19 pandemije potvrdila da album neće biti objavljen 10. travnja, kako je prethodno najavila, otkrila je da će “Chromatica” svjetlo dana ugledati 29. svibnja. Album se može prednaručiti OVDJE.

Slavna je glazbenica nedavno sudjelovala u organiziranju humanitarnog online koncerta One World: Together At Home, u kojem je sudjelovalo skoro 80 imena među kojima su se našli Billie Eilish, Paul McCartney i The Rolling Stones. Događaj je prikupio skoro 128 milijuna dolara, a prihodi su donirani u svrhu borbe protiv koronavirusa.

“One World: Together at Home” – Najbolji trenuci koncerta koji je ujedinio svijet

Gaga je obožavateljima otkrila kako je u proteklo vrijeme bila aktivna i na području književnosti. Njena knjiga Channel Kindness: Stories of Kindness and Community bit će objavljena 22. rujna, a sadržavat će  osnažujuće priče koje su napisali mladi ljudi te inspirativne bilješke same pjevačice.