Unikatni “Punk Cabaret” Stanislava Kovačića uživo u ZKM-u

Promocija albuma "Punk Cabaret by Stanislav Kovačić"

Nakon što je u svibnju 2019. predstavio svoj izniman album “Punk Cabaret”, svestrani umjetnik Stanislav Kovačić svoju glazbenu priču će predstaviti i u formi prave punk cabaret kazališne predstave – 20. siječnja 2020. godine, uživo u Zagrebačkom kazalištu mladih, poznatijem kao ZeKaeM!

Redateljsku odgovornost preuzima Mario Kovač, a Stanislavu Kovačiću – Stanku na pozornici će se pridružiti niz glumica i glumaca koji će u pratnji izvrsnog benda uživo predstaviti unikatan “Punk Cabaret” album!

Podsjećamo, riječ je o studijskom izdanju koje na jednom mjestu okuplja deset žanrovski raznolikih pjesama koje je otpjevalo više od 30 priznatih hrvatskih i regionalnih glumaca i glazbenika, a kao vodeći singlovi do sada su predstavljene pjesme “Ferma Dobre” (otpjevali: Marijan Ban, Jelena Miholjević, Tara Thaller) i “Je l’ se tebi sviđa” (otpjevali: Rene Bitorajac, Jan Krešekeš, Judita Franković, Tomfa).

“Ferma Dobre” (Marijan Ban, Jelena Miholjević, Tara Thaller):

“Je l’ se tebi sviđa” (Rene Bitorajac, Jan Kerekeš, Judita Franković, Tomfa):

Za upečatljivo vizualno rješenje i naslovnicu ovog albuma zaslužne su Klasja Habjan i Zita Nakić, koje čine dizajnerski duo klasja&zita, dok produkciju izdanja potpisuju Stanislav Kovačić i Ante Prgin-Surka.

Ovo će biti iznimna prilika čuti kako “Punk Cabaret” zvuči uživo, i to u svom prirodnom cabaret okruženju – na kazališnim daskama uz niz izvrsnih gostujućih glumačkih i glazbenih imena te naravno – glavnog kreatora čitave priče, Stanislava Kovačića.

Ulaznice za ovu kazališno-koncertnu priču bit će dostupne u prodaji od ovog petka, 10. siječnja, ekskluzivno u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13), po cijeni od 80 kn.

Album „Punk Cabaret“ dostupan je za slušanje putem digitalnih glazbenih platformi – Deezer & Google Play, dok je fizičko izdanje moguće pronaći u CD shopovima

Saznajte više o “Punk Cabaret”-u u recenziji Zlatka Galla:  

Stanislav Kovačić: “Punk Cabaret” – Samozatajni genijalac