Unplugged svirka Divljih jagoda

divlje-jagode

Nakon 30 godina briljantne karijere, milijunske prodaje nosača zvuka, najljepših rock balada ‘Krivo je more’, ‘Ne želiš kraj’, ‘Zauvijek tvoj’, ‘Jedina moja’ kao i legendarnih pjesama ‘Motori’,’Turski marš’, ‘Kap po kap’, ‘Marija’… grupa Divlje jagode ostavila je neizbrisiv trag na glazbenoj sceni  osvojivši srca više generacija.

Sutra (12.02.) u 14 sati u emisiji „Krupni megahertz“ urednika Roberta Krupe bit će upriličena unplugged svirka Divljih jagoda. Razotkrit će svoje planove, pričati o svom uspjehu i karijeri…

 

Grupa Divlje jagode trenutno predstavlja aktualni singl pod nazivom ‘Ne, nisam ja’. Pjesma je to rađena u njihovoj poznatoj maniri i odmah sjeda u uho stoga ne treba sumnjati kako će ubrzo i ona napraviti veliki uspjeh kao i njene mnoge prethodnice. Za pjesmu je u Sarajevu (na lokaciji Ajfelov most) snimljen i video spot za kojeg je zaslužna produkcijska kuća Gotiva. Redatelj je Muris Beglerović, a spot se već može vidjeti na domaćim televizijama. Grupa Divlje jagode uskoro kreću  na turneju po Australiji, a potom ih čeka izlazak novog albuma.