Uoči koncertnog spektakla u Županji, Općoj Opasnosti dodijeljeno priznanje za zlatnu nakladu albuma

Popularnim županjskim rockerima, Općoj Opasnosti, jučer je u zagrebačkom Caffe baru i Music shopu Nova Ploča dodijeljeno priznanje za zlatnu nakladu albuma “Rocker… to sam ja”!

Bend Opća Opasnost je album “Rocker… to sam ja” objavio 2013. godine, a zlatna ploča je dokaz da rock u Hrvata, čije je Opća Opasnost utjelovljenje, ima svoju široku publiku. Zlatnu ploču bendu je dodijelila kreativna direktorica Croatia Recordsa, Nikolina Mazalin, koja je istaknula kako je od samih početaka rada na albumu bilo iznimno zadovoljstvo surađivati s županjskim glazbenicima te kako je ovo priznanje kruna njihova dugogodišnjeg rada i uloženog truda.

Fanovima i predstavnicima medija se za potporu zahvalio frontmen benda Pero Galić istaknuvši kako rock’n’roll u Hrvata i dalje živi te upravo ovakva priznanja i daju bendu motivaciju za rad na novim pjesmama. Posebno se zahvalio svim obožavateljima za kupnju CD-a i podršku od samih početaka karijere.

Opća Opasnost je ovom prilikom najavila i već tradicionalni, šesti po redu, božićni koncert u Županji, koji će se održati 22. prosinca u sportskoj dvorani OŠ Ivana Kozarca. Na koncertu će se bendu pridružiti gosti Miroslav Škoro i Ivan Zak, pa posjetitelje svakako očekuje užarena atmosfera po kojoj su koncerti Opće Opasnosti već dobro poznati. Ovaj koncert će krasiti i božićni duh najavljen aktualnim singlom “Raduj se cijeli svijete”.