Uoči nastupa na INmusicu, Sunshine Madness objavio prvi dio albuma “Between the skies”

Dan prije nastupa na #12 INmusic festivalu, riječki bend Sunshine Madness objavio je prvi, instrumentalni dio albuma “Between the skies”.

Sunshine Madness trenutno iza sebe ima odlično prihvaćen EP “Transcending”, a na red je došlo predstavljanje ranije najavljeng LP studijskog izdanja. Na debitantskom duplom albumu “Between the skies”, bit će zastupljen podjednak broj vokalnih i isključivo instrumentalnih pjesama, a prvi, instrumentalni dio albuma, objavljen je uoči današnjeg nastupa na INmusic festivalu (Hidden stage, 20h) gdje će predstaviti veći dio materijala s novog albuma.

Budući da bend svira i instrumentale, tijekom godina prikupio je podjednak broj vokalnih i instrumentalnih pjesama, te se bend odlučio objaviti dupli debitantski album. Prvi dio će sadržavati instrumentale, a drugi materijale s vokalom. Oba dijela albuma, sadržavati će po 7 pjesama. Snimanje i produkcija drugog, vokalnog dijela albuma je u završnoj fazi. Album je sniman u Studiu G.I.S, Megaphone i Ambulanta 2, dok je mix i mastering radio Matej Zec.

Za pjesmu “Raindrop shadows” koja je odabrana za prvi singl s debi albuma, snimljen je i video spot koji je publici predstavljen krajem siječnja 2017. godine u prepunoj dvorani KUC Kalvarije.