Uskoro novi album MANOFONA

manofon

Kantautorski projekt Manofonkojeg čine Vedran Križan (klavijature) i Boris Štok (glas) ovih je dana u Ljubljani dovršio materijal za svoj drugi abum.

Nakon albuma prvijenca “TV UM“, dvojac na drugom albumu, u svom stilu nastavlja cijeli niz suradnji s vhunskim glazbenicima različitih glazbenih stilova, ali i s puno noviteta. Za razliku od albuma “TV UM” gdje je Boris Štok pjevao sve pjesme, na novom su materijalu napisali neke kompozicije za njima drage ljude, umjetnike koje iznimno cijene, trudeći se pogoditi njihov senzibilitet i izričaj, i dalje njegujući glazbenu raznolikost i širinu.

Jedna od tih suradnji je MANOFON & NOLA. Pulska grupa Nola, dobitnici prošlogodišnjeg porina za hit godine, ove godine slavi 18. rođendan i postaje “punoljetna”. Za tu prigodu, Gabi, glas Nole, savršeno se uklopio u mekši i intimniji ugođaj koji Manofon nudi na nadolazećem albumu, dok je gitare odsvirao Neno Belan. Pjesma “Ti bi to” ekskluzivno možete poslušati na Otvorenom radiju ovog petka 6.5. između 13 i 14 sati. Osim u eteru pjesmu možete poslušati na Facebooku i MySpaceu Manofona. Radi se o prvom singlu nadolazećeg novog albuma “2” čiji se izlazak očekuje na jesen, a kojem će prethoditi još odličnih singlova.

http://www.myspace.com/manofon