Vannine „Izmješane boje“ i koncert u Lisinskom na prvi dan proljeća

„Izmiješane boje“ novi je Vannin singl za koji je sama napisala glazbu i tekst. Pjesmu koju je publika odlično prihvatila najbolja je najava velikog humanitarnog koncerta Uljepšajmo njihov svijet koji će Vanna održati na prvi dan proljeća, 21.03. s početkom u 19.30h u KD Vatroslava Lisinskog. Koncert se održava u suradnji s Rotary klubom Zagreb Gradec i Adria Mediom Zagreb (magazin Story), a cilj je prikupljanje sredstava za unaprjeđenje programa rane intervencije i stručne pomoći za psiho-fizički razvoj djece i mladih sa sindromom Down.

Nakon pjesama „Lopov“ i „Probaj“ Vanna se sve češće potpisuje ispod pjesama koje pjeva. Iako je u grupi ET bila koautorica glazbe i teksta, u solističkoj karijeri se oslanjala uglavnom na provjerene skladatelje koji su tekstovima i glazbom pogađali njen senzibilitet.

“Pjesma „Izmiješane boje“ se pojavila gotova u mojoj glavi pa sam se ohrabrila ostaviti i svoj autorski pečat. Nakon nekoliko brzih pjesama, sad je vrijeme za jednu sporiju objasnila je kratko Vanna, koja je  aranžman i produkciju povjerila svojim stalnim suradnicima Anti Geli i Goranu Kovačiću. Senzibilan i osebujan Vannin vokal posebno je došao do izražaja u ovoj prekrasnoj, emocijama nabijenoj, baladi koja je pokazala da je Vanna jednako glazbeno superirona bez obzira na ritam pjesme. Za novu pjesmu snimljen je i spot u režiji Matee Smolčić koja je uz Dina Senčara stala i iza kamere. Za Vannin styling pobrinuli su se naša poznata kreatorica Matija Vuica, Renata Grčić i Sanja Agić.

Vanna je prošle godine svojim odličnim live albumom „Ispuni mi želju“ obilježila 25 godina svoje glazbene karijere. Album našao se u ovogodišnjoj nominaciji za Porin u kategoriji za najbolji koncertni album, a pjesma „Jedina“ nominirana je u kategoriji najboljeg aranžmana koji potpisuje Ante Gelo.