Varaždinski Drone Hunter koncertnu promociju novog albuma započinje na Malti

drone-hunter1
Varaždinski instrumentalni “riff worship” rokenrol bend Drone Hunter na krilima novog albuma starta koncertnu promociju istog i to, ni manje ni više, koncertom na Malti.

drone-hunterOvog ljeta Drone Hunter bio je iznimno aktivan i snimio novi album naslova ”Welcome To The Hole”. Samostalno objavljeni album sadrži 8 novih pjesama, a snimljen je i miksan pod vodstvom Tomislava ‘Tompe’ Novosela u E-minor studiju u Varaždinu, koji je ujedno i prostor koji bend koristi za svoje uvježbavanje. Sukladno tome, naslovnica albuma predstavlja mjesto ovog kreativnog stvaralaštva. Produkciju, omot, fotografije i dizajn potpisuje Drone Hunter, uz nešto pomoći grafičkog čarobnjaka Antonia Mohenskog a.k.a. MHNSK iz Varaždina, dok se za mastering albuma pobrinuo Igor ‘Meister’ Malečić u Meisterwerk Productions u Zagrebu.

Aktivan od proljeća 2012. godine, bend iza sebe ima istoimeni album iz 2013. godine, te oko stotinjak svirki i dvije europske turneje po Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Austriji, Švicarskoj, Njemačkoj, Češkoj, Francuskoj, Belgiji i Nizozemskoj.

Sljedeće što je na Drone Hunter kalendaru je koncert i promocija albuma u gradu Zurrieq na Malti 03.12. gdje su pozvani od stranesvojih fanova iz Silver Tongue agencije, te promocija u rodnom Varaždinu 17.12. u Elephant Baru. Nakon toga će uslijediti kratka pauza zbog osobnih razloga, a to vrijeme će iskoristiti radno kako bi snimili live spot i tour video sličan onome za pjesmu Twisted Horse Boogie s prvog albuma.

Pratite bend na njihovim službenim stranicama jer već za travanj 2017. planiraju i desetodnevnu turneju po Europi.