Velebni ‘Moskovski cirkus na ledu/Moscow Circus on Ice’ dolazi u Arenu Zagreb

Ove zime blagdanska čarolija dolazi u novom obliku –  u nevjerojatnim vratolomijama Moskovskog Cirkusa na ledu, koji će u zagrebačkoj Areni nastupiti 25. i 26. siječnja 2017., u 19 h.

U dvije predstave, Moskovski cirkus, koji opravdano prozivaju ruskom varijantom Cirque Du Soleil, predstaviti će svu čaroliju ljudskog pokreta koji graniči s nemogućim. Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih skečeva, ova fantastična skupina predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa.

Cirkus je prije više od 50 godina osnovao režiser Sovjetskog doba, A.G. Arnold pod imenom ”Cirkus na ledu”, jedinstven u svijetu. Ta originalna i hrabra ideja da  se nevjerojatne akrobacije održavaju na ledu, ne bi bila moguća bez Arnoldova iskustva u cirkusu, kinu, glazbenim i baletnim nastupima od režije, koreografije do kostimografije.

Nastup koji ćemo imati priliku gledati u Zagrebu osmišljen je pod umjetničkim vodstvom Natalije Abramove.

Cirkus je u više od 50 godina pogledalo preko 200 milijuna gledatelja u 50 država svijeta. Danas je Moskovski cirkus na ledu postavio nove standarde u izvedbi po čemu je poznat ne samo u Rusiji već i diljem svijeta.

Ovaj tradicionalni cirkus u kombinaciji s modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti, svakom posjetitelju provocira maštu i budi emocije.

Prepustite se veselju žonglera, klaunova, nevjerojatnih akrobacija od kojih će vam se zavrtjeti u glavi,  probudite dijete u sebi i ne propustite prvi spektakl u novoj 2017. godini u  Areni Zagreb – Moskovski cirkus na ledu.

Ulaznice stoje od 90-210 kn, a prodaju se putem sistema Eventim i na www.eventim.hr.