Velik interes za bubnjarski showroom

showroom-1

Nedavno smo objavili vijest o otvaranju prvog showrooma za bubnjare u Zagrebu na adresi Vlaška 72b (Muzička Trgovina Zagreb). Interes za ovu temu bio je iznenađujuće velik što je dovoljan dokaz što je bubnjarima u Zagrebu nedostajalo.

Kako bi provjerili u kojoj fazi je najavljeni projekt, a i počastili vas sa par sličica sa ‘lica mjesta’ posjetili smo danas navedenu lokaciju. Radovi su u punom jeku, setovi bubnjeva su stigli i sklapaju se, činela, opni i palica na sve strane.

showroom-4Glavni ‘krivac’ ili ljepše rečeno ‘idejni začetnik’ cijelog projekta, voditelj showrooma i 50% ritam sekcije Malehookersa, Damir Josipović, komentirao je dosadašnje aktivnosti: “Interes je iznimno velik, tako da je po objavi informacije popriličan broj bubnjara navratio i raspitivao se o početku rada. Stigli su sjajni setovi Gretch bubnjeva, Paiste i Istambul činele… Još malo i sve je spremno za početak. Pripremamo i dodatne pogodnosti za prve posjetioce i kupce.”

Datum početka rada showrooma biti će, kako neslužbeno saznajemo, 1.lipnja, no bez brige, pravodobno ćemo vas o tome izvjestiti.

ps: Vidite li ove Marshalle u pozadini? Bez brige gitaristi, to neće biti samo kulise.