Veliki koncert JINX-a u Domu sportova

Foto: Blaž Fortuna

Novi spot grupe Jinx za singl “Easy” svoju je televizijsku premijeru imao ove nedjelje u emisiji TOP.hr, a osim predstavljanja novog spota Coco Mosquito ekskluzivno je najavio i koncert kojeg nam Jinxi pripremaju 4. svibnja 2018. u Domu sportova.

Koncert će biti održan točno godinu dana od rasprodanog koncerta u Tvornici kulture, kada su premijerno predstavili dugoočekivani album – “Pogrebi & Pomiriši”.

Od prvog velikog hita Jinxa “Smijem se” prošlo je već punih dvadeset godina, a iako u početku nije bilo “Easy”, Jinxi danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih domaćih bendova koji i dalje svojim uspješnicama osvajaju srca publike.

Jinx, foto: Mare Milin

Od “Brazila”, “Ljeta”, “Na plaži”,  “Koliko suza”, “Tamo gdje je sve po mom”, preko “Na čemu si ti”, “Da smo se voljeli manje”, “Jesmo li dobro?”, “Maradona” i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike. Veliki koncert u Domu sportova bit će zasigurno jedan od aktualnijih nadolazeće koncertne sezone i prilika da Jinxe vidimo na velikoj pozornici u punom sjaju.

Ulaznice su dostupne već od petka, 8.12. u sustavu Eventima, a svoje ‘Early bird’ ulaznice potražite do 14.1.2018. ili do isteka zaliha. U pretprodaji će se prodavati od 15.1. do 15.3., a od 16.3. pa do koncerta ulaznice će se prodavati po redovnoj cijeni.