Veliki warm-up party za Prophets Of Rage i The Cult u zagrebačkoj Jabuci

U petak 9. lipnja i subotu 10. lipnja u kultnom će se zagrebačkom klubu Jabuka održati veliki warm-up za Zagreb Rock Fest.

Prvo izdanje festivala koji će se održati 26. i 27. lipnja na zagrebačom stadionu SRC Šalata, ugostiti će Prophets Of Rage – supergrupu koju čine članovi grupa Rage Against The Machine, Public Enemy i Cypress Hill. Uz njih će u ponedeljak 26. lipnja kao specijalni gosti nastupiti i hip hop legende House Of Pain, alter metal reggae atrakcija Skindred i post rock heroji Black Peaks. U utorak, 27. lipnja, će nastupiti rock legende The Cult koji su u osamdesetima postigli svjetsku slavu i ovo će im biti drugi nastup u Zagrebu nakon rasprodanog Dom Sportova prije pet godina. Ova godina je u znaku tridesete godišnjice objavljivanja njihovog jednog od najuspješnijih albuma „Electric”.

U petak 9. lipnja s početkon u 23 sata će DJ Kneža za vas puštati, uz Prophets Of Rage, Rage Against The Machine, Public Enemy, Cypress  Hill, House Of Pain, Skindred i Black Peaks, sve najbolje od alt rocka 90-ih, dok će u subotu Tomi Phantasma uz pomoć Schultza prvo odradit audio video slušaonicu The Culta, a nakon toga će vrtiti tipičnu jabučarsku mjuzu iz osamdesetih i devedesetih do novijih izvođača koji temelje zvuk na 80’s glazbi…i naravno puno The Culta.

Organizator festivala će također na nagradnim igrama podijeliti ulaznice za Zagreb Rock Fest! Nagradnoj igri moći ćete pristupiti preuzimanjem nagradnih kupona prilikom kupnje pića na šanku. Izvlačenje sretnih dobitnika će se održati u 01:00h iza ponoći iz DJ kabine kada će se preko razglasa pročitati izvučeni brojevi.

Partiji započinju u 23 sata, ulaz je besplatan do ponoći, a nakon ponoći će ulaz koštati 20 kn.