Vintage tjedan je pred nama – 5. rođendan kluba slavi se 5 dana s 5 odličnih koncerata

Vintage Industrial Bar, smješten u Savskoj ulici 160 u prostoru nekadašnje Tvornice dugmadi, otvoren je 2012. kao unikatan prostor u gradu koji će zadovoljiti koncertne i druge programske apetite, ali i dati jedinstven ugođaj gostima koji u njega svrate.

Pet godina kasnije, Vintage Industrial bar postao je jedan od najpopularnijih klubova u gradu s programom koji se obogaćivao i rastao na tjednoj bazi. Zato je popularni klub odlučio za 5. rođendan ponuditi 5 odličnih dana raznolike glazbe i zabave u periodu od 12. – 16. prosinca 2017.

Kako tjedno klub nudi po 6 različitih sadržaja, za rođendan su odlučili podignuti to na jednu razinu više.

Prvi po redu su povratnici u Vintage Industrial, britanske punk/rock legende GBH, koji otvaraju tjedan slavlja u utorak, 12. prosinca, i to u sklopu promocije novog albuma “Momentum” koji izlazi nakon 7 godina studijske pauze. Dakle, slavi se duplo.

U srijedu, 13. prosinca, perjanica regionalnog tvrdog rapa Smoke Mardeljano službeno će promovirati svoj novi album “Ja repujem” u sklopu Mic Drop programa i 5. rođendana Vintage Industrial Bara. Osim Smokea, aktualni album službeno promoviraju zagrebački reperi Gamacid, dok je uz njih nastupiti i čuvari Kvatrića K.R.A.S.T. Na afteru vrti DJ Noki Nole. 

Trećeg dana, četvrtak 14. prosinca, nakon trogodišnje pauze i zadnje svirke u Savskoj 160, vraća nam se i  legendarni sarajevski bend Letu Štuke, koji su novim singlom “Bože zdravlja” najavili i novi album, a ovo će ujedno biti i prvo ukazanje pred zagrebačkom publikom na kojem ćete moći dobiti uvid u nove materijale, ali i izguštati na stare hitove.

GBH, utorak, 12. prosinca u Vintage Industrial Baru

Rođendanski petak, 15. prosinca spremaju, kako sami kažu – redaljku bendova. Debeli Precjednik, Muscle Tribe Of Danger And Excellance, Killed A Fox, Them Moose Rush i Brain Production uz popratni DJ program zabavljat će vjernu publiku Vintage Industriala do 5 ujutro.

Finalni dan rođendanske proslave, ujedno će biti i najposebniji za klub. Vintageovci pozivaju sve da u subotu, 16. prosinca, svrate na besplatni “Grandpa’s Finest” party gdje će nastupiti Vintage Rock Forces, a uz njih će DJ Frajman ploviti glazbenom povješću do 5 sati ujutro. Ako pročitate između redaka – “Grandpa’s Finest” rođendanski dan čeka vas s pokojim zalogajem te akcijskim cijenama cuge, uz prigodne moto elemente koji će obojati Vintage u sretnog, ali i sjetnog slavljenika. Zašto? Jer Deda časti! ♥