Vodimo te na Epic Beard Men – ulovi upad za nastup ovog prvoligaškog tandema!

Mixer.hr će ovom prilikom počastiti dvoje čitatelja s upadom za njihov prvi nastup u Močvari

Američki indie rap super-duo Epic Beard Men, kojeg čine spoken word legende iz podzemlja Sage Francis i B. Dolan, stižu po prvi put zajedno 23. srpnja u klub Močvara, a Mixer.hr će ovom prilikom počastiti dvoje čitatelja s upadom za nastup ovog prvoligaškog tandema!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici uz #EPICBEARD označite ime omiljenog bradonje, ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “EPIC BEARD”, pošaljite na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr 

Nasumičnim odabirom sretne dobitnike izvući ćemo u ponedjeljak, 22. srpnja iza 12h. Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Zagrebački nastup u Močvari ovog prvoligaškog tandema dvojice majstora originalnih i besprijekorno maštovitih tekstova, ujedno i eksplicitnih političkih glazbenika te autsajdera rap svijeta, jedinstven je događaj ljetne sezone koji obećava nezaboravno iskustvo složeno od zajedičkog rada dvojca, ali i njihovih solo pjesama.

Nakon godina pritisaka fanova da se udruže ovaj dvojac konačno se spaja 2016., a krajem ožujka ove godine izbacuju debi album “This Was Supposed To Be Fun”. Aktualna promocija proteže se uglavnom na teritorij Velike Britanije te stoga zagrebački koncert pripada među rijetke za ostatak Europe. Apsurdno ime Epic Beard Men prigrlili su kao podsjetnik samima sebi da je misija ovog dvojca potpuno suprotna teškim temama u solo projektima – ovdje se djelovanje „dvojice bradonja“ svodi na zabavu, baš kako ističe naziv prvijenca, no ipak ne udaljavajući se previše od prepoznatljivog im potpisa, kako osobnog, tako i politički nabijenog.

Od smrtno ozbiljnog do zajedljivog i urnebesno smiješnog, “This Was Supposed To Be Fun“ spaja klasičan breakbeat i ritam mašinu s grooveom soula i sub bassa uz gitare, violine, pa i brass sekciju.