Vodimo te na koncert Haiku Garden i Lynch

Upoznaj predstavnike moćne slovenske alternativne scene. Dijelimo 2x2 upada

Lynch, Ljubljana

U petak, 18. 1. KSET će ugostiti slovenske bendove Haiku Garden i Lynch, a Mixer.hr ima 2×2 upada za vas!

Četvorka iz Ljubljane pod imenom Haiku Garden poznata je po svojim ugodno bučnim gitarskim dionicama i melankoličnom vokalu koji ih uspješno vode mutnim i nepredvidivim predjelima shoegazea, noise rocka i dream popa.

Nakon kritički prihvaćenog EP-a pod imenom “Waver”, bend je u listopadu 2018. izbacio i svoj album prvijenac “Where If Not Now” koji je u vrlo kratkom roku svojim melodijama pridobio značajnu pažnju publike i kritičara unutar i van slovenskih granica, zbog čega se Anže, Matevž, Klemen i Luka mogu pohvaliti brojnim internacionalnim nastupima – prohujali su gotovo svim zemljama kroz koje teče Dunav, a bili su i u Poljskoj, Litvi, Francuskoj, Engleskoj i Španjolskoj.

Lynch i Haiku Garden dio su moćne slovenske alternativne scene koja se najbolje povezala u sklopu MENT festivala u Sloveniji, gdje su i nastupili 2017. godine.

Glazbeno je Lynch obogaćen noise gitarama u kombinaciji s ugodnim vokalom koji nude mogućnost velike varijabilnosti unutar same pjesme.

Ovaj koncert je pod pokroviteljstvom MENT Ljubljana, trodnevnog festivala i konferencije suvremenih umjetnika diljem Europe, s fokusom na glazbenu industriju i kreativu.

Mixer.hr za tebe ima 2×2 upada za moćnu rock poslasticu!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici pozovi frendicu ili frenda na koncert za koji ti poklanjamo dva upada ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “MENT”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo već sutra, četvrtak 17. siječnja iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Karte u pretprodaji koštaju 30 kuna, a mogu se pronaći u KSET-u i Dirty Old Shopu. Na dan koncerta karte će koštati 45 kuna.