Vodimo te na koncert ManGroovea u Tvornicu kulture

Mixer.hr za vas ima 2×2 upada za druženje u Tvornici kulture

Nakon što je kritika proglasila album “Srce” jednim od najboljih u 2018. godini, vrijeme je da Mangroove pokaže kako su najbolji i na pozornici. Perjanice hrvatskog neo soul/popa popeti će se na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture u četvrtak 28. veljače te predstaviti novi album, a Mangrooveu će se na pozornici pridružiti i Mirela Priselac Remi, zbor Čipkice, saksofonisti  Mak Murtić i Mario Bočić, trubač Danijel Hršak te trombonisti Miron Hauser i Luka Žužić.

Kako ne biste propustili biti dio ove proslave, Mixer.hr za vas ima 2×2 upada za druženje u Tvornici kulture!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici pozovi ekipu na koncert za koji ti poklanjamo dva upada ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “GROOVE”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo u ponedjeljak, 25. veljače iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Za 15 godina ljubavi i zajedničkog rada te 5 godine braka, Toni Starešinić i Željka Veverec odlučili su napraviti četvrti album te proslaviti ljubav i život, u čemu im je pomogla i druga polovica benda – Leo Beslać i Silvio Bočić. “Srce” je skupilo samo izvrsne recenzije, kako od raznih glazbenih portala, tako i od eminentnih kritičara koji nižu samo superlative, a plijeni pažnju novinara i van Lijepe naše. Najavni singl “Laka sam” ušao je na hrvatsku top 40 ljestvicu te zauzeo etere radija širom regije, baš kao i prethodni singlovi, dok je album još prije službenog pohoda na radio stanice te CD shopove skupio samo hvalospjeve.

Ulaznice za koncert po cijeni od 40 kuna nabavite u Tvornici kulture, na Entrio.hr ili Entrio prodajnim mjestima do 27. veljače, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna.