Vodimo te na koncert sarajevske petorke Letu Štuke!

Letu Štuke se u 2018. vraćaju u velikom stilu na veselje svih fanova. Poznati sarajevski sastav ljeto je iskoristio radno i uz brojne nastupe pripremio novo studijsko izdanje koje će premijerno, prije objave predstaviti na velikom koncertu u zagrebačkoj Tvornic kulture ovu subotu, 17. studenog.

Publika se već imala prilike upoznati s uvodnim singlovima “Bože zdravlja“, “Supermarket“, “Bočice” i najnovijim, satiričnom poskočicom, “Zemlja gori” u suradnji s Dubiozom kolektiv, a prema riječima Dine Šarana, koji je izjavio kako se nalazi u vrlo kreativnoj fazi, dugoočekivani album će biti raznolik, kombinacija analogije i elektronike, prožet socijalnim i ljubavnim temama u skladu s vremenom, a službeno će biti predstavljen od strane Menarta sljedeći ponedjeljak, 19. studenog.

Štukama će se u Tvornici pridružiti i Darko Rundek i Igor Pavlica na trubi, a publiku očekuju i izvedbe nekih skladbi u akustičnoj formi što do sada nije bio slučaj kod Štuka.

Nemaš razloga ne pridružiti se ovoj proslavi jer ti Mixer.hr poklanja 4×2 upada!

Ostavi komentar na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “ŠTUKE”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo četiri sretna dobitnika izvući
u petak, 16. studenog iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Vrata Tvornice se otvaraju u 20h, a službeni početak koncerta najavljuje se u 21h. Karte po cijeni od 95kn možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:

  • Ticketshop.hr
  • Dirty Old Shop (Tratinska 18)
  • Rockmark (Berislavićeva 13)
  • Dallas Records (Paromlinska 49/1)
  • Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A)